Brezžične slušalke

SONY Naglavne Bluetooth slušalke WH-CH510

Šifra: 901390
Ni na zalogi, pokličite za dobavo.
31,66 €
Lahke in popolnoma brezžične slušalke WH-CH510 so narejene za aktivno življenje. Do 35-urni čas delovanja baterije vas sili k poslušanju skozi cel dan.Udobno, celodnevno poslušanje s kakovostnim zvokom - Priljubljeno glasbo in poddaje lahko s Sonyjevimi slušalkami WH-CH510 poslušate dlje. Ni vam treba biti v skrbeh, da se bo baterija na poti izpraznila, saj imate poleg lahke zasnove na voljo še 35 ur neprekinjenega poslušanja.

Brezžična tehnologija Bluetooth® - Povežite pametni telefon ali tablični računalnik in poslušajte priljubljene skladbe brezžično z brezžično tehnologijo Bluetooth®.

Napajanje za celodnevno delovanje in hitro polnjenje - Ker znaša čas delovanja baterije do 35 ur, jih boste lahko nemoteno uporabljali tudi na dolgih izletih. Če v vaših slušalkah zmanjkuje energije, jih lahko s hitrim 10-minutnim polnjenjem s kablom Type-C™ napolnite za 90 minut predvajanja.

Gumbi, s katerimi je poslušanje enostavno - Uporabite gumbe za predvajanje, zaustavitev ali preskakovanje skladb in prilagoditev glasnosti.

Izberite barvo - Izbirate lahko med črno, modro in belo – kar vam najbolj ustreza. 1 Barva in kakovost teksture vzbujata lep in udoben občutek.

Vzemite glasbo povsod s seboj - Slušalke WH-CH510 niso le kompaktne in lahke, z vrtljivimi ušesnimi čašicami jih lahko tudi enostavno varno pospravite v torbo.

Enostavno prostoročno telefoniranje - Zaradi vgrajenega mikrofona je prostoročno klicanje preprosto in pogovori nemoteni. Ni vam treba niti vzeti telefona iz žepa.

Združljivost z glasovnim pomočnikom - S preprostim pritiskom na gumb se povežete z glasovnim pomočnikom v pametnem telefonu, da dobite navodila, predvajate glasbo in komunicirate z drugimi.

Vaši zadnji ogledani izdelki