NAČIN PLAČILA IN CENE

NAČINI PLAČILA

Pri spletnem nakupu je možno plačati na naslednje načine:

  • Plačilo po predračunu: po pošti ali na e-naslov, ki ste ga navedli v naročilu, prejmete predračun. Po plačilu predračuna sledi odprema pošiljke v dogovorjenem roku. V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, lahko le-tega poravnate na: TRR oz. IBAN
  • IBAN SI56 0288 9026 1957 678 (pri NLB)
  • IBAN: SI56 0400 0027 7538 475 (pri NKBM)
  • Plačilo s karticami

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vsebujejo DDV. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

V primeru kakršnihkoli napak pri cenah vam bomo omogočili odstop od nakupa. V ceno izdelka ni všteta dostava in se izračuna za vsak nakup posebej v zaključku nakupa.

CENE

Vse cene v spletni trgovini so v evrih in vključujejo DDV (davek na dodano vrednost). Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Pri nakupu bomo upoštevali ceno, ki velja ob potrdilu plačila. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Slike so simbolične.

Za naslednja plačilna sredstva si pridržujemo pravico do zaračunavanja stroškov provizije plačila:

  • Diners club v višini 5,50 %
  • Plačilo po povzetju v višini 0,99€

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku upravljalca spletnega mesta.
Navedene cene v spletni trgovini veljajo ob enkratnem gotovinskem plačilu po povzetju ali nakazilu preko banke.
V primeru nakupa na obroke (plačilna kartica Diners) si pridružujemo pravico do zvišanja cen za stroške in obresti, ki nastanejo iz tega naslova plačila.

V ceno izdelka se ob nakupu prišteje cena dostave.

CENOVNA POLITIKA:

  • v spletni trgovini poznamo zgornjo ceno in spodnjo ceno. Zgornja cena je cena, ki jo priporoča proizvajalec oziroma distributer. Spodnja cena je cena, ki velja za kupca v spletni trgovini;
  • cene v spletni trgovini niso nujno enake kot v prodajalni podjetja TRGOVINA AKVONIJ FRANC ZUPANC S.P., CESTA KOZJANSKEGA ODREDA 13 , 3230 ŠENTJUR;
  • zadržujemo si pravico, da ima prodajalna v Šentjurju druge cene in akcije, kot veljajo v spletni trgovini. Cene v spletni trgovini veljajo le za nakupe po internetu.

Zgornje in spodnje cene so redne cene in veljajo kot informacija o cenovni politiki.

TRGOVINA AKVONIJ FRANC ZUPANC S.P., CESTA KOZJANSKEGA ODREDA 13 , 3230 ŠENTJUR