GoGEN Bluetooth party zvočnik BPS 736 CD GOGBPS736CD

Šifra: 1018637
Na zalogi pri nas
154,33 €
Količina
Party zvočnik z Bluetooth®, moč 90 W, delovanje baterije z enim polnjenjem do 22 h, digitalni FM sprejemnik, CD, AUX, LINE-IN, mikrofon vključen, USB polnilni priključek, svetlobni učinki

Obvezen udeleženec vsakega dogodka
Rojstnodnevne zabave, službene zabave, žar večeri s prijatelji, božične zabave, treningi v telovadnici, plesni nastopi, športna tekmovanja... GoGEN BPS 736CD party zvočnik ne more manjkati povsod. Zahvaljujoč glasbeni moči 90 W enostavno in primerno ozvočite tako manjše kot tudi večje prostore.

Različne možnosti predvajanja
Party zvočnik GoGEN BPS 736CD navduši že na prvi pogled ne le s kul dizajnom in svetlobnimi učinki, ampak tudi s široko podporo za predvajanje glasbenih vsebin. Ljubitelji brezžičnega pretakanja bodo cenili možnost predvajanja prek povezave Bluetooth® .

Da vaša mobilna naprava med dolgim ??predvajanjem ne izgubi energije, jo lahko napolnite neposredno iz zvočnika za zabavo prek vgrajenega polnilnega priključka USB . In s polnilnim tokom 5V/1A.

Če morate predvajati glasbo s klasičnih CD-jev , lahko zvočnik za zabave obvlada tudi ta medij. Uporabite lahko tudi USB vhod , na primer za predvajanje s Flash diska s podporo za predvajanje MP3 formata . Na voljo je tudi AUX vhod za 3,5 mm JACK priključek. Praktična funkcija je tudi digitalni FM sprejemnik z možnostjo shranjevanja do 30 prednastavitev .

Predvajanje glasbe z enim polnjenjem skoraj ves dan!
Party zvočnik GoGEN BPS 736CD ne boste cenili le zaradi njegovega videza in odlične glasbene zmogljivosti. Zvočna predstavitev je jasna in podrobna. Zahvaljujoč prednastavljenim izenačevalnikom ga lahko preprosto in hitro prilagodite svoji najljubši glasbeni zvrsti. V primeru ozvočenja večjega prostora boste cenili tudi funkcijoizboljšanje nizkih tonov . Posebej za ljubitelje diska je zvočnik opremljen s pisano LED osvetlitvijo ozadja z različnimi učinki.

Party zvočnik je zaradi vgrajene baterije tudi prenosljiv. To zagotavlja dovolj energije za do 22 ur predvajanja. Vendar pa lahko zvočnik brez težav uporabljate med polnjenjem iz električnega omrežja.

Če imate raje karaoke, boste zagotovo uporabljali dva vhoda za mikrofon (6,3 mm JACK). Zaslon LCD je uporaben za boljšo orientacijo pri predvajanem mediju ali izenačevalniku .

Party zvočnik GoGEN BPS 736 CD HAPPEE
- LCD zaslon
- Brezžično pretakanje Bluetooth
- Karaoke - Mikrofon je vključen v paketu
- CD pogon
- Digitalni FM sprejemnik, 30 prednastavitev
- Podpora za format MP3
- Prednastavljeni izenačevalniki
- Svetlobni LED učinki
- Polnilna baterija
- predvajanje z enim polnjenjem do 22 ur
- Frekvenčno območje 40 Hz - 15 kHz
- Izhodna moč 90 W

Povezljivost
- USB vhod (maks. 32 Gb; FAT32)
- Polnilni priključek USB 5V/1A
- 2 x vhod za mikrofon - 6,3 mm JACK
- AUX IN - 3,5 mm JACK

Vaši zadnji ogledani izdelki