ODLIČNA CENA

PRAVILA ODLIČNE CENE:

Za katere izdelke se lahko uporabi odlična cena?

Za izdelke, ki so v naši spletni trgovini označeni s posebnim gumbom Odlična cena, se s klikom na ta gumb lahko uporabi ta funkcija.

Kako deluje ta funkcija?

Obiskovalec lahko s klikom na gumb Odlična cena v naši spletni trgovini, pošlje zahtevek za določitev cene s konkurenčnimi trgovci. Po preverjanju cene konkurenčnih trgovcev se lahko določi cena v skladu z določili, ki veljajo za Odlično ceno. Določena cena velja 12 ur in je omejena na uporabnika, ki je zahteval odlično ceno.

Ali cene prilagodite vsem trgovcem?

Trgovina Akvonij (spletna prodaja) bo prilagodila cene vsem ponudbam, ki jih bo našla v trgovinah naslednjih konkurenčnih trgovcev s sedež na območju Republike Slovenije, in sicer: Merkur, Big Bang, Emundia, Aliansa in Shoppster v kolikor bo to skladno z našimi pravili za določitev cene. Določitev cene ne velja za ponudbe drugih trgovcev, ki imajo sedež na območju Republike Slovenije ali za ponudbe trgovcev s sedežem izven Republike Slovenije. Primerjana cena konkurenčnih trgovcev je tista, ki bi jo stranka dejansko plačala ob nakupu. Določitev cene se nanaša na redne cene izdelkov pri konkurenčnem ponudniku.

Določitev Odlične cene ne velja za?

Določitev cene ne velja za izdelke, ki jih tržijo konkurenčni trgovci in niso novi ali niso originalno zapakirani. Prav tako določitev cene ne velja za izložbene oz. razstavne izdelke, nakup večjega števila istovrstnih izdelkov (npr. več kot 3) pri konkurenčnem trgovcu, vračila kupnine, brezplačna darila, bone, e-kupone, storitve, različne načine financiranja, kartice lojalnostnih ali podobnih programov konkurenčnih trgovcev ali kakršnakoli druge cenovne promocije konkurenčnih trgovcev ali v primeru napak pri cenah pri konkurenčnih trgovcih. Možnost Odlične cene ni mogoče koristiti hkrati z drugimi akcijami in kuponi za popust.

Konkurenčni izdelek mora biti?

Izdelek, ki ga ponuja konkurenčni trgovec mora biti nov, originalno zapakiran in z enako EAN kodo in ostalimi karakteristikami kot velja za izdelek v naši spletni trgovini. Dobavni rok ne sme biti daljši od 4 dni.

Ali določitev cen velja tudi v fizični trgovini?

Možnost uporabe Odlične cene je na voljo v spletni trgovini (www.akvonij.si) in tudi v fizični trgovini. 

Kaj če izdelka ni na zalogi?

V primeru da primerjan izdelek v Akvoniju trenutno ni na zalogi, vam bo naše prodajno osebje podalo informacijo o dobavnem roku.

Na kakšen način lahko Odlično ceno plačam?

Plačilo po predračunu: po pošti ali na e-naslov, ki ste ga navedli v naročilu, prejmete predračun. Po plačilu predračuna sledi odprema pošiljke v dogovorjenem roku. V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, lahko le-tega poravnate na: TRR oz. IBAN:

SI56 0288 9026 1957 678 (pri NLB)
SI56 0400 0027 7538 475 (pri NKBM)

Plačilo s karticami

Do kdaj velja Odlična cena?

Odlična cene velja 12 ur od določitve Odlične cene. Trgovina Akvonij lahko izenačitev cene kadarkoli prekliče s takojšnjim učinkom.