O PODJETJU

SPLOŠNO

Trgovina Akvonij je malce drugačna trgovina, prostor za razvajanje občutkov. Od bele tehnike, zelenega in vrtnega programa do audio video naprav, računalništvo, darilni butik, vse za osebno nego, za gospodinjstvo in šport. Vse na enem mestu!

Direktor in lastnik podjetja je Franc Zupanc.

Trgovina Akvonij si prizadeva, da bi te strani vključevale samo točne in verodostojne informacije. Vendar se te informacije lahko kakorkoli spreminjajo brez predhodnega obvestila. Zato trgovina Akvonij ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino in napake, ki bi morebiti lahko nastale.

Trgovina Akvonij ne odgovarja, če bi zaradi česarkoli (virusi, napake) prišlo do okvare vaše strojne ali programske računalniške opreme. Trgovina Akvonij lahko brez predhodnega obvestila spreminja te pogoje.

Lastnik in upravljalec te strani je podjetje Akvonij Šentjur. Vsebine te strani ne smete kopirati, razmnoževati, poobjavljati, razpošiljati po pošti, posredovati ali na drug način razširjati v javne ali komercialne namene brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Akvonij Šentjur.

Blagovne znamke in logotipi uporabljeni na tej strani so zaščitene blagovne znamke njihovih lastnikov. Ničesar, kar vsebuje ta stran, ni mogoče tolmačiti kot podelitev licence ali pravice do uporabe blagovnih znamk brez predhodnega pisnega dovoljenja.

 

Ime podjetja

Naziv: TRGOVINA AKVONIJ FRANC ZUPANC S.P.
Naslov: CESTA KOZJANSKEGA ODREDA 13 , 3230 ŠENTJUR
Status: Fizična oseba
DDV ID: SI65631692
Matična številka: 5393942000
   
Šifra dejavnosti: 47.540 (Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z električnimi gospodinjskimi napravami)
Urad DURS: DU Celje

Aktivni transakcijski računi:

Št. računa   Banka  
SI56 0288 9026 1957 678   NLB  
SI56 0400 0027 7538 475   NKBM