Cvrtniki

ALPINA cvrtnik/friteza na vroč zrak, XL, 4.5L, brez olja, 80% manj maščob, časovnik, nastavitev temperature, 1450W, analogen

Šifra: 1029078
Na zalogi pri nas
57,90 €
Količina

Hrustljavo, zdravo in okusno!
Cvrtnik ALPINA s prostornino 4,5L je novost na trgu cvrtnikov! Z najnovejšo tehnologijo cvrtja na vroč zrak brez uporabe olja bo vaša hrana bolj zdrava in kuhana hitreje kot pri drugih napravah za pripravo hrane. Okus hrane dobi pri cvrtju, pečenju in kuhanju vaših najljubših jedi popolnoma nove razsežnosti, hrana pa vsebuje do 80% manj maščob.

Za doseganje takšnih rezultatov ne potrebujete olja ali pa ga morate dodati le nekaj kapljic, kar je odvisno od vrste hrane, ki jo pripravljate. Cvrtnik ALPINA deluje na principu segrevanja zraka, rezultat pa je lepo zapečena, mehka in sočna notranjost, na vrhu pa nastane hrustljava skorjica, kateri se ne boste morali upreti! Enostavno in hitro lahko pripravite različne vrste mesa, zelenjave, prigrizke, piškote, pecivo ali kruh.

Odlikuje ga hitro segrevanje in nastavljiva temperatura od 80°C do 200°C. Izbor temperature je ključnega pomena, saj tako dobite željeno zapečenost hrane. To pa še ni vse! Zaradi popolne tesnosti posode cvrtnik ustvari tudi manj neprijetnih vonjav, in je izjemno energetsko učinkovit.

Enostavna uporaba in funkcionalnost
Izjemno stabilnost cvrtnika omogočajo elegantne nogice ki so izdelane iz nedrsečega materiala, kar vam bo v dnevni rutini pripravljanja hrane prišlo izjemno prav. Prav tako ne smemo pozabiti na košaro, saj se na njej nahaja poseben premaz proti prijemanju hrane, poleg tega pa po zaključku kuhanja zagotavlja enostavno čiščenje posode.

Zaradi ročaja, ki se ne pregreva, lahko košaro enostavno primete in pripravljeno hrano varno prinesete na mizo ali pult, brez da bi se pri tem opekli. Pri pripravi hrane več kot prav pridejo tudi gumbi za nastavljanje, ki vam bodo zagotovili preprosto in intuitivno uporabo.

Tukaj sta tudi LED indikator stanja delovanja, ter nastavljiv čas delovanja - časovnik, ki še dodatno olajšata proces priprave in kuhanja zdravih obrokov, vsak dan v letu in naredita vaš cvrtnik zares pameten!

Vsebina pakiranja
cvrtnik / friteza na vroč zrak ALPINA 4,5L (analogni model)
navodila za uporabo

Tehnične specifikacije
Tip izdelka: cvrtnik / friteza na vroč zrak
Moč: 1450 W
Prostornina: 4,5L
Analogni gumbi: DA
Upravljanje: z gumbi
Nastavljiva temperatura: DA (od 80°C do 200°C)
LED indikator delovanja: DA
Nastavljiv čas delovanja: DA (od 0 do 60 min)
Samodejni izklop: DA
Različni načini delovanja: DA (za različne vrste hrane)
Lastnosti: analogni gumbi za upravljanje, 360° kroženje zraka, prevleka proti prijemanju hrane na posodi, nastavljanje temperature, samodejni izklop, časovnik, ročaj s tehnologijo proti pregrevanju, zaščita pred pregrevanjem, zračni filter, protizdrsne nogice…
Napajanje: 220-240V ; 50/60 Hz
Barva: črna, srebrna
Dimenzije (cvrtnik): 325 x 300 x 265 mm
Dimenzije (pakiranje): 372 x 350 x 350 mm
Teža (samo cvrtnik): 3,69 kg
Teža (z embalažo): 4,1 kg
Garancija: 24 mesecev

Vaši zadnji ogledani izdelki