Oblikovalci las

REMINGTON kodralnik las Rose Lux CI9525

Šifra: 1009675
Na zalogi pri nas
19,99 €
Količina

Opis:
Mehki spiralni kodri so večni in nikoli ne bodo šli ven iz mode.Sedaj jih lahko ustvarite v minutah z glamurozno Rose Luxe kodralno palico, ki vam bo omogočila gladek, dolgotrajen videz.Razkošna keramična prevleka zagotavlja, da je toplota enakomerno porazdeljena vdolž cevi, kar zelo olajša ustvarjanje čudovitih dolgotrajnih kodrov s samo eno potezo. 13-22 mm stožčasta cev je popolna za ustvarjanje mehkih, naravnih kodrov, ki zdržijo od jutra do večera (ali od večera do jutra!)Segreje se v le 30 sekundah in je popolno orodje za oblikovanje, saj ste pripravljeni v rekordnem času. Lahko izbirate temperaturo za vaše lase z digitalnim prikazovalnikom od 130ºc do 210ºc.Z Rose Luxe kodralno palico so opekline stvar preteklosti, saj s posebej zasnovano hladno konico lahko varno oblikujete vaše lase in izjemno dolg 3 m vrtljiv kabel vam daje fleksibilnost, da se premikate naokoli, medtem ko ustvarjate vaš željen videz.Rokavica odporna na toploto ponuja nujno zaščito, tako da lahko brezskrbno ustvarjate vašo mojstrovino.Za pozabljive tipe, ni več treba skrbeti ali ste jo izklopili preden ste šli od doma, saj ima palica funkcijo samodejnega izklopa po 60 minutah.
 

Razkošna keramična prevleka
Enakomerna toplota je ključna za pomoč pri ustvarjanju videza, ki ga imate radi – prav tako pomaga pri izogibanju "vročih točk", ki lahko poškodujejo vaše lase in namesto tega jih pusti videti in občutiti močne ali zdrave. 

Bodite pripravljeni v nekaj minutah
S segrevanjem v samo 30 sekundah in z različnimi temperaturami na voljo, lahko ustvarite videz, ki si ga želite, in to v zelo kratkem času. Gumb za hladen zrak in rokavica, odporna proti vročini, pomagata, da so opekline stvar preteklosti, tudi če oblikujete vaše lase v naglici! 


LCD zaslon​

Lastnosti:
- Razkošna keramična prevleka za enakomerno toploto čez celotno cev
- 13-25 mm koničasta cev za mehke, spiralne kodre
- Digitalni prikazovalnik 130ºc - 210ºc
- Hitro segrevanje v 30 sekundah
- Hladna konica
- Globalna napetost
- Samodejni izklop po 60 minutah
- 3 m vrtljiv kabel
- Rokavica odporna na toploto
- Torbica odporna na toploto

Garancija:

60 mesecev

Vaši zadnji ogledani izdelki