ETA 0028 96020
Doma pripravite kakovostno moko z mlinom za žita, stročnice in riž ETA 0028 96020, ki je sestavljen iz dodatkov za Gratus Kuliner (ETA 0038), Gratus (ETA 0028), Gratussino (ETA 0023), Gustus (ETA 0128) in Mezo ( ETA 0030/0033). Mlin je idealen za pripravo sveže domače moke, katere prednost ni le njegova aroma in okus, temveč vsebuje tudi veliko hranil in kakovostnih nenasičenih maščobnih kislin, koristnih za vaše zdravje. Še posebej ljudje s celiakijo bodo cenili, da mlinček z lahkoto obvlada tudi pripravo alternativne moke brez glutena, pripravljene iz riža, ajde ali čičerike. Uporablja se lahko tudi za mletje krmnih rastlin.
Pravi mlinski kamni
Surovine je preprosto treba shraniti v 1-kilogramski lijak. Za kakovostno mletje domače moke bosta nato poskrbela dva velika brusna kamna s premerom 85 mm. Izdelane so iz grobozrnatega korund-keramičnega materiala, zaradi česar so zelo trde in močne. Priložena krtača za čiščenje vam bo dobro služila za njihovo čiščenje. Z njegovo uporabo bodo kamni ostali enako grobi in funkcionalni. V primerjavi z drobilniki kamna za drobljenje je prednost tega predvsem nizek hrup.
Kakovosten in sveže zmlet
Hrapavost brušenja je mogoče regulirati, rezultat bo enak tako z zelo fino konsistenco kot z grobo. Tehnologija mletja pri nizkih hitrostih je izjemno nežna do žit, stročnic in riža. Moka ni pregreta in zato lahko ohranja optimalno kakovost in svežino. Hkrati so v njem zaščiteni encimi, olja in vitamini. Tako kot je brusilnik enostaven in hiter za montažo, ga je mogoče tudi popolnoma razstaviti, da je vzdrževanje čim lažje. Ključ za sprostitev vam bo olajšal delo. Nekovinske dele lahko priročno operete v pomivalnem stroju.
Doma pripravite kakovostno moko z mlinom za žita, stročnice in riž ETA 0028 96020, ki je sestavljen iz dodatkov za Gratus Kuliner (ETA 0038), Gratus (ETA 0028), Gratussino (ETA 0023), Gustus (ETA 0128) in Mezo ( ETA 0030/0033). Mlin je idealen za pripravo sveže domače moke, katere prednost ni le njegova aroma in okus, temveč vsebuje tudi veliko hranil in kakovostnih nenasičenih maščobnih kislin, koristnih za vaše zdravje. Še posebej ljudje s celiakijo bodo cenili, da mlinček z lahkoto obvlada tudi pripravo alternativne moke brez glutena, pripravljene iz riža, ajde ali čičerike. Uporablja se lahko tudi za mletje krmnih rastlin.
Pravi mlinski kamni
Surovine je preprosto treba shraniti v 1-kilogramski lijak. Za kakovostno mletje domače moke bosta nato poskrbela dva velika brusna kamna s premerom 85 mm. Izdelane so iz grobozrnatega korund-keramičnega materiala, zaradi česar so zelo trde in močne. Priložena krtača za čiščenje vam bo dobro služila za njihovo čiščenje. Z njegovo uporabo bodo kamni ostali enako grobi in funkcionalni. V primerjavi z drobilniki kamna za drobljenje je prednost tega predvsem nizek hrup.
Kakovosten in sveže zmlet
Hrapavost brušenja je mogoče regulirati, rezultat bo enak tako z zelo fino konsistenco kot z grobo. Tehnologija mletja pri nizkih hitrostih je izjemno nežna do žit, stročnic in riža. Moka ni pregreta in zato lahko ohranja optimalno kakovost in svežino. Hkrati so v njem zaščiteni encimi, olja in vitamini. Tako kot je brusilnik enostaven in hiter za montažo, ga je mogoče tudi popolnoma razstaviti, da je vzdrževanje čim lažje. Ključ za sprostitev vam bo olajšal delo. Nekovinske dele lahko priročno operete v pomivalnem stroju.