Električna grelna pipa WELL BILLABONG, 3000W, topla/vroča voda v 5 sekundah

Šifra: 1003006
Na zalogi pri nas
36,99 €
Količina

Topla ali vroča voda v trenutku
Z grelno pipo WELL Billabong bo v parih sekundah na voljo topla/vroča voda temperature med 30°C in 60°C. In to brez centralnega ogrevanja ali bojlerja. Tako boste prihranili na porabi elektrike, vode in seveda vašemu dragocenemu času. Topla voda v trenutku in takoj. Grelna pipa deluje oz. segreva vodo samo, ko jo odprete. Na ta način bo vaš račun za elektriko znatno nižji, poleg tega pa vas nikoli več ne bo skrbelo ali je topla voda na voljo ali ne.

Enostavno odprete in čez cca. 5 sekund je vroča voda že na voljo. Zaradi visoke temperature, ki jo doseže, je tudi odlična rešitev za hitro pripravo čaja, okusne juhice, vaše najljubše kavice, pomivanje posode, umivanje sadja, ipd., hkrati pa imate zahvaljujoč digitalnemu prikazovalniku nadzor nad temperaturo vode in lahko preprečite, da bi se vi ali vaši otroci opekli z vročo vodo.

Digitalni prikazovalnik in enostavna montaža
Pretočna električna grelna pipa bo z elegantnim in modernim dizajnom, preglednim digitalnim prikazovalnikom temperature vode ter predvsem funkcionalnostjo postala vaš nepogrešljiv pripomoček. Je idealna za uporabo v vašem gospodinjstvu, kopalnici, garaži, kleti, letni kuhinji, delovnem prostoru, počitniški hišici ali kamp prikolici. Skratka povsod tam, kjer potrebujete toplo vodo, pa nimate ustrezne napeljave, ali pa vam obstoječi bojler porabi preveč električne energije za ogrevanje in je strošek ogrevanja znatno previsok.

Namestitev grelne pipe Billabong je popolnoma enostavna in jo lahko opravite kar sami. Priložena je standardna tuljava za priklop na vodovodno cev in klasičen priklop na električno omrežje. Priklop je možen tudi pod koritom/umivalnikom (kabel gre skozi namensko luknjo, enako kot pipa). Hitro in popolnoma enostavno.

Tehnične specifikacije
Napetost: 220-240V
Moč: 3000 W
Delovni tlak: 0,04-0,6 MPa
Zaščita: IPX4
Digitalni prikazovalnik temperature vode
Material: nerjaveče jeklo, ABS plastično ohišje
Tok tople vode: 1,5-4 L / min
Temperatura tople vode: 30-60 °C
Rotacija: 360°
Dolžina kabla: 1.1m
Dolga življenjska doba: > 10.000h
Zaščita pred pregrevanjem
Garancija: 12 mesecev

Vaši zadnji ogledani izdelki