Električni skiroji

Xiaomi Mi Electrični skiro 1S črn

Šifra: 1002509

Na zalogi pri dobavitelju
459,00 €
Prihranek: 80,01 € (17%)
378,99 €
Količina

Mi Scooter 1S je naslednik legendarnega M365, zasnovan za ljubitelje svobode gibanja.
Odlicen dizajn, ki omogoca prirocno zgibanje, ultra svetli žarometi etr rdece zadnje zavorne luci poskrbijo za tisto vec, kar ponuja Xiaomi. MI Essential ponuja dvojni zavorni sistem, ter pnevmatike, ki absorbirajo udarce. Najvecja hitrost je omejena na 25 km / h, ki pa se glede na naklon spreminja.

Omogocil vam bo, da se brez težav vozite do 25 km/h. Hitrost je odvisna od vaše velikosti, teže, baterije in mnogih drugih vidikov, ki vplivajo na vožnjo. Presenetil vas bo še izboljšan doseg, saj ima baterijo kapacitete 7650 mAh, kar vam bo omogocilo potovanje do 30 km z enim polnjenjem.

Skiro med pospeševanjem shranjuje kineticno energijo in jo pretvori v elektricno ter s tem omogoca, da ga lahko uporabljate še dlje casa.

V svoji zasnovi poudarja moderni dizajn v crni barvi. Xiaomi skiro je zasnovan za udobno vožnjo, saj je eden najbolj vsestranskih modelov, ki jih boste našli v tem trenutku. Je zelo lahek, kar omogoca zelo enostavno prenašanje. Poleg tega ga lahko shranite brez težav, zahvaljujoc dejstvu, da ga lahko zložite v samo 3 sekundah. To omogoca tudi, da ga lahko brez problema shranite v katero koli omaro ali celo prestavite v prtljažnik svojega avtomobila. Narejen je iz izjemno trpežnega in lahkega aluminija ter drugih kakovostnih materialov, zaradi cesar skuter tehta le 12,5 kg.
Vec o tehnicnih lastnostih produkta:
zjemno trpežna in lahka aluminijeva zlitina
7650 mAh baterija
30 km vožnje z enim polnjenjem
Zložljiv dizajn v 3 sekundah
2 W ultra svetli žarometi
Še izboljšane rdece zadnje zavorne luci
E-ABS + disk, dvojni zavorni sistem
21,59 cm (8,5") pnevmatike, ki ublažijo udarce
Zaslon, ki prikazuje hitrost, moc, status zaklepanja in druge podatke
Najvecja hitrost 25 km/h
zmožen vožnje v 14% klanec
Tehta le 12,5 kg

Vaši zadnji ogledani izdelki