Televizorji

TV 65 LG 65UP78003LB

Šifra: 1015825
Na zalogi pri nas
669,99 €
Količina

Resnični 4K UHD

Neverjetna interakcija.

Televizorji LG UHD vedno presegajo vaša pričakovanja. Doživite realistično kakovost slike in žive barve s štirikrat višjo natančnostjo pikslov kot pri televizorjih Full HD.

 

Zajamčena blockbusterska izvedba.

Doživite kinematografsko izkušnjo v svojem domu. FILMMAKER MODE™ in HDR vam prinašata bolj interaktivno izkušnjo gledanja. Povežite se s svojimi priljubljenimi platformami za pretakanje za dostopanje do vsebin, ki jih imate radi.

 

Zabava

Doma vaših priljubljenih kanalov.

Dostopajte do aplikacij Apple TV in Netflix. Izberite najnovejše filme, TV serije, dokumentarne filme in športe v živo ter jih najdite na enem mestu.

*Dostopnost aplikacij in vsebin je odvisna od regije.

 

 

FILMMAKER MODE™

Uresničitev vizije režiserja.

FILMMAKER MODE™ izključi glajenje gibanja in ohranja izvorno razmerje slike, barve in število sličic na sekundo. S tem se natančno ustvari izvorna vizija režiserja, zato film doživite tako, kot si ga je on zamislil.

Aktivni HDR

Do najmanjše podrobnosti.

Televizor LG UHD nudi živopisne barve in natančne podrobnosti s funkcijo Active HDR. Uživajte v svojih priljubljenih filmih v enaki kakovosti kot z originalom z več HDR formati, vključno s HDR10 in HLG.
 

Bodite glavni pri igrah.

Vskočite v akcijo. Orodje za optimizacijo iger, fino nastavljena HDR grafika in nizek nivo vhodne zakasnitve naredijo igranje hitrejše in bolj interaktivno.

 

Orodje za optimizacijo iger

Hitro in enostavno postavljanje igre.

Upravljajte vse nastavitve na enem mestu s pomočjo načinov, ki so optimizirani za različne žanre iger: FPS, RPG in RTS. Upravljajte s kontrastom s črno-belo stabilizacijo za boljšo vidnost.
 
 

HGiG

Potopite se v videoigro.

HGiG razpozna performanse televizorja in kakovost slike in potem nastavi grafiko za nudenje vrhunske HDR izkušnje igranja videoiger.

Nizka vrednost vhodne zakasnitve

Popoln nadzor brez zakasnitve.

Televizorji LG UHD omogočajo uporabnikom, da prevzamejo popoln in trenuten nadzor nad video igrami brez zakasnitve.
 

Vznemirljiva športna izkušnja

Imejte občutek, kot da ste na stadionu. Funkcija Bluetooth Surround Ready vam omogoča, da igro doživite, kot da ste tam. S funkcijo Sports Alert boste vedno vedeli, kdaj igrajo vaše priljubljene ekipe.

 

Sports Alert (Športni opomnik)

Nikoli ne zamudite tekme vaše ekipe.

Funkcija Sports Alert vas obvešča pred, med in po tekmi. Nikoli vas ne bo skrbelo, da bi zamudili pomembno tekmo vaših priljubljenih ekip, celo če gledate druge vsebine.

*Uporaba je lahko različna, odvisno od države.

 
 

Pripravljen za Bluetooth Surround

Jasna prednost na domačem terenu.

Enostavno povežite Bluetooth zvočnike za resnično brezžično izkušnjo prostorskega zvoka. Vsa akcija zveni bolj bogato in realno in prinaša atmosfero velikih tekem v vaš dnevni prostor.

*Zvočnike je potrebno kupiti posebej.

Izboljšajte svoj interier

Dodajte UHD svoji okrasitvi interirerja. Tanek zaslon in okvir v kombinaciji z estetskim dizajnom dvignejo nivo vsakega interierja.

 

 

Alpha 5 AI Procesor 4K

Nadgradite vse, kar gledate in poslušate.

Procesor odstranjuje video motnje in ustvarja bolj žive barve in kontrast. Slike nizke ločljivosti so nadgrajene in se predvajajo s kakovostjo barv , ki je skoraj ista kot 4K. Prav tako ve, kje in kako izboljšati zvok, tako da ustvarja navidezni prostorski zvok za interaktivno kinematografsko izkušnjo.

 

Nadgrajevanje 4K vsebin s pomočjo umetne inteligence

Glejte vse v 4K.

Televizor LG UHD pretvarja vsebine 2K v najbolj realistično sliko 4K, tako da nadgradi podrobnosti, definicijo in barve. Uživajte v bolj jasnem tekstu in slikah z zmanjšanimi motnjami in večjo ostrino slike.
 
 

Nadzor svetlosti z umetno inteligenco

Sijajna ideja za boljši televizor.

Senzor za svetlobo meri osvetlitev okolice, potem pa procesor lepo prilagodi mapiranje nians za optimalno svetilnost zaslona. Pameten nadzor zatemnitve in algoritem za kompenzacijo pikslov izbolšata kontrast za bolj kakovostne temne slike. HDR vsebine so izboljšane z nastavljanjem svetlosti, s katerim se temnejše scene pretvorijo v scene z impresivnim kontrastom, podrobnostmi in globino barv.

AI Sound

Zvok, ki si ga zasluži vsak žanr.

Z učenjem več kot 17 milijonov podatkov o zvoku procesor razpozna glasove, efekte in frekvence, da lahko optimizira zvok po žanru za bolj vseobsegajočo izkušnjo.
 

ThinQ AI

Mislite, da veste, kaj pomeni pametno? Še enkrat premislite.

LG ThinQ je tu, da maksimalno izboljša vašo izkušnjo gledanja televizije. Izberite svojega priljubljenega glasovnega pomočnika in upravljajte s televizorjem z lastnim glasom s pomočjo popolnoma novega začetnega zaslona, da si zagotovite večje udobje in nadzor. 

  

Novi začetni zaslon

Dobrodošli pri svojem novem začetnem zaslonu.

Na novo dizajniran začetni zaslon prikazuje personalizirane predloge vsebin, omogoča vam lažje dostopanje do priljubljenih strani in upravljanje s povezanimi napravami na enem mestu.
 
 

Novi Magic Remote daljinec

Je bolj kot čarobna paličica.

Redizajniran Magic Remote daljinec ima ergonomski dizajn, ki ga je lahko držati, sistem usmerjanja in premikanja pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca (AI) omogoča enostaven dostop do storitev, medtem ko vam tipkovne bližnjice za glavne dobavitelje vsebin omogočajo, da hitro pridete do svojih priljubljenih. Ob vsem tem imate sedaj tudi Magic Tap, pametni novi trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.

Glasovni ukazi

Vaš glavni izvor praktičnosti.

LG ThinQ vam omogoča, da enostavno upravljate svoj ekosistem naprav IoT v domu s pomočjo prepoznave govora.

*Razpoložljivost glasovnih ukazov je lahko različna, odvisno od izdelkov in držav.

 

Vaši zadnji ogledani izdelki