Opekači kruha, žari in toasterji

TEFAL opekač kruha Display TT640810

Ni na zalogi, pokličite za dobavo.
44,99 €
Prihranek: 8,76 € (19%)
36,23 €
Opekač kruha Tefal TT420D30 »Display« z dvema režama vam postreže najbolje pripravljen kruhek vsak dan: sprednja kontrolna plošča olajša dostop do vseh funkcij. Shranite želene nastavitve za pripravo toasta, kot vam je všeč. Popolna ugodnost zahvaljujoč posebnemu gumbu za neposredni dostop do toastov. Izboljšana zasnova odlikuje minimalističen, enostavno berljiv digitalni zaslon, ki prikazuje preostali čas, za natančen nadzor rjavenja in popolne rezultate. Moderna in prefinjena estetika.

Rahlo opečeni ali ekstra hrustljavi, uživajte v popolnem toastu tako, kot vam je všeč, zahvaljujoč 7 stopnjam zapečenosti. Z enostavnimi funkcijami za zaustavitev, odmrzovanje in ponovno ogrevanje lahko s svetlobnim indikatorjem takoj ustavite cikel zapečenosti, odtalite zamrznjen kruh in segrejte predhodno opečen kruh v 30 sekundah. Idealna za tanke in debele rezine, reža spremenljive širine samodejno centrira vaš kruh in zagotavlja vsakič popolne rezultate. Odstranljiv pladenj za drobtine z enostavno izvleko, za hitro in priročno čiščenje. Zahvaljujoč priročni ročici z visokim dvigom, enostavno odstranite tudi najmanjši kos tosta.


Glavne funkcije:
• 7 nivojev zapečenosti
• 3 funkcije z enostavnim dotikom
• Reža s spremenljivo širino
• Odstranljiv pladenj
• Digitalni zaslon z odštevanjem časa
• Shranite želene nastavitve za pripravo toasta

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
- Moč:850 W
- Plošče/reže: 2 široki reži z avtomatskim centriranjem
- Funkcije: 7 različnih nivojev zapečenosti, funkcija zaustavitve procesa, funkcija odmrzovanja in pogrevanja, funkcija visokega dvigovanja kruhka
- Dodatno: 2 reži nastavljivi po širini, pladenj za drobtine, 3 funkcije, digitalen zaslon
- Dimenzije: 24 x 16,7 x 19 cm
- Teža: 1,4 kg
- Barva: Črna

Garancija: 2 leti

Vaši zadnji ogledani izdelki