MICROSOFT 365 Business Standard slovenski enoletna naročnina (KLQ-00477)

Na zalogi pri dobavitelju
139,43 €
Količina

Opravite zastavljene cilje, hkrati pa izboljšajte zaščito in učinkovitost z okoljem Microsoft 365. Sodelujte v realnem času s profesionalno e-pošto, internetno shrambo in orodji za skupinsko delo, ki so vedno posodobljena ter ščitijo vaše podatke.

Microsoft 365 Business Standard je eno-letna naročnina, primerna za podjetja, ki vključuje Officeove aplikacije Outlook, Word, Excel, PowerPoint ter Access in Publisher (slednja dva samo za računalnike s sistemom Windows). Vključuje storitve: Exchange, One Drive, SharePoint in Teams. Licenca velja za do 5 naprav s sistemom Windows ali računalnikov Mac istega uporabnika.

  • Pridobite namizne različice Officeovih aplikacij: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (poleg tega pa še Access in Publisher le za računalnike s sistemom Windows).
  • Poskrbite za gostovanje e-pošte z nabiralnikom s 50 GB prostora za shranjevanje in e-poštno domeno po meri.
  • Ustvarite središče za skupinsko delo z aplikacijo Microsoft Teams.
  • Shranjujte datoteke in jih dajte v skupno rabo z 1 TB shrambe v oblaku v storitvi OneDrive na uporabnika.
  • Uporabite eno licenco za popolnoma nameščene Officeove aplikacije v pet mobilnih napravah, pet tabličnih računalnikih ter računalnikih s sistemom Windows ali računalnikih Mac na uporabnika.

Združljivo s sistemi Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 s servisnim paketom 1 in dvema najnovejšima različicama sistema macOS. Vključeni so vsi jeziki.

Specifikacija artikla
Proizvajalčeva kodaKLQ-00477/KLQ-00696/00650
EAN koda889842861259
ProizvajalecMICROSOFT
Namen uporabe:Za podjetje (Pro)
Tip programske opreme:Pisarniški programi
Jezik:slovenski
Bitni:32/64 bit

Vaši zadnji ogledani izdelki