Električni skiroji

Električni skiro TREVI Velociptor TECH ES85W, 8.5'', zložljiv, LED osvetlitev, LED prikazovalnik, hitrost do 25km/h, Močan motor 350W, Baterija 3.6V/6Ah, do 125kg, črne barve

Šifra: 1003005

Ni na zalogi, pokličite za dobavo.
339,90 €
Prihranek: 1,72 € (1%)
338,18 €

Udoben električni skiro proizvajalca TREVI je opremljen z 8.5-palčnimi trdnimi pnevmatikami ter zagotavlja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem in udobnost brez tresljajev oz. vibracij pri daljših razdaljah vožnje na raznih sejmih, golf igriščih, v kampih, parkih, itd… ali pa je preprosto vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem. Služil vam bo kot izjemno hitro, učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo. Namenjen je uporabi na asfaltirani in trši podlagi.

Z inovativnim dizajnom in kakovostnim aluminijastim okvirjem bo pritegnil radovedne poglede mimoidočih. Lahkotna konstrukcija, in maksimalna nosilnost do 125kg omogočajo uporabo vsem starostnim generacijam. Zložljiva nogica oz. tačka bo poskrbela za stabilno parkiranje. Skiro lahko hitro ter povsem enostavno zložite in ga zahvaljujoč praktični mobilnosti vzamete s seboj na

Za izjemno zmogljivost poskrbi vgrajena polnilna baterija s kapaciteto 6 Ah, ki omogoča prevoženo razdaljo do 25 km z enim polnjenjem. Skiro je opremljen z LED zaslonom, kjer je jasno razvidno stanje napolnjenosti baterije oz. skiroja, trenutna hitrost, v katerem načinu vozite (EKO / normalna vožnja / SPORT), itd... Za popolnoma napolnjeno baterijo so potrebne 4 ure polnjenja. Zahvaljujoč 350W motorju, skiro doseže maksimalno hitrost 25 km/h.

Za varno ustavljanje poskrbi zadnja disk zavora, ki zagotavlja, da se bo skiro ustavil kadarkoli bo to potrebno, kar bo še dodatno povečalo vaš občutek varnosti med okolju prijazno vožnjo. Sprednja varčna LED osvetlitev in zadnja LED osvetlitev, ki se aktivira pri samem zaviranju, poskrbita za večjo vidljivost v temi in varnost v prometu, tako za vas kot tudi za ostale udeležence.

Tehnične specifikacije
Odlične vozne lastnosti
Zadnji pogon
Velikost koles: 8.5''
Lahka in trdna konstrukcija iz aluminija
3 načini vožnje: EKO / normalna vožnja / SPORT
LED prikazovalnik
LED osvetlitev spredaj
LED osvetlitev pri zaviranju zadaj
Zadnja disk zavora
Enostavno zložljiv
Motor: zmogljiv 350W
Največja hitrost: 25km/h
Največja obremenitev: 125kg
Domet: do 25km
Zmogljiva 6Ah baterija
Teža: 12 kg
Napajanje: 100-240V 50 Hz / 60 Hz
Čas polnjenja: 4h

Vaši zadnji ogledani izdelki